new wind

IMG_9578

Monkey Climber magazine nummer 5 is uit de drukpersen gerold en op de beurs kreeg ik mijn exemplaar overhandigd door Evelien! Supercoole cover deze keer getekend door StannArt. Wat een heerlijke tekeningen maakt die gast trouwens!

Ik ben nog niet genoeg naar toilet moeten gaan om alles te kunnen hebben gelezen (Ik vraag me trouwens af of mijn vriendin gaat opmerken dat de komende dagen mijn toiletbezoeken langer zullen duren dan gemiddeld). Ik las al het artikel van Kurt de Keersmaeker en wil hem via deze mijn respect betuigen! Ik vis geregeld ’s nachts zonder lamp bij te hebben (Wat voor mij de beste poging van een vergelijking is met hoe zijn zicht moet zijn). Het knopen van rigs of het door de lus krijgen van een boiliestopper is dan plots geen kinderspel niet meer! Selfies trekken lijkt me al helemaal een huzarenstukje.

Ik zag ook dat Gio en Evelien mijn blog vermeld hebben als het bezoeken waard! Superleuk en ik zie het als een appreciatie voor mijn blog. Jullie mogen trouwens altijd feedback geven. Tips en tricks of bedenkingen van harte welkom! Ondertussen flipte de layout van de blog (kleuren waren helemaal anders) en toen ik het vaststelde flipte ik mee. Misschien wordt het trouwens maar eens tijd om de layout een beetje aan te passen!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. L.C. schreef:

  Ik vond de “geflipte” lay-out eigenlijk wel geslaagd! Eerlijk gezegd dacht ik dat die paarse achtergrond een verwijzing was naar je paarse MC-muts. 😉

  1. De bootsjongen schreef:

   nee, die kleuren hadden zichzelf ingesteld. Ze hadden bij WordPress veranderingen doorgevoerd. Wie is L.C. trouwens? 🙂

   1. L.C. schreef:

    Lorenz Cleymaet, een regelmatige bezoeker van de blog 😉

   2. De bootsjongen schreef:

    das leuk Lorenz! ik dacht dat je nog al gereageerd had trouwens. Superleuk om reacties te krijgen! bedankt voor jouw inbreng!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s